over mij

Mijn naam is Frank van Veen (1961)
Met een technische achtergrond in de ICT als consultant en manager ben ik altijd geïnteresseerd geweest in hoe processen werken, in mensen en hun functioneren, dingen repareren ofwel ‘heel maken’.
Door mijn persoonlijke ontwikkeling en interesse in spiritualiteit heb ik me daarna verder verdiept in heling.
Ik heb mij bekwaamd in Reiki (Reiki Leraar), Cranio Sacraal Therapie, The Reconnection methode, Quantum Touch en Soul Body Fusion, verschillende Massage technieken en overig Energetisch Lichaamswerk. Ik heb twee jaar de Academie voor Counceling en Coaching gevolgd.
Na een zwaar auto ongeluk in 1991, waarbij een whiplash werd gediagnosticeerd, kreeg ik tijd en ruimte om bij de zin van mijn leven stil te staan en werd ik me bewust van mijn innerlijke drijfveren. Mensen een helpende hand bieden in hun helingsproces.

Er bestaan voor mij geen problemen enkel uitdagingen. En voor elke uitdaging is een oplossing te vinden. Is het niet rechtsom dan ga ik linksom. Ik hanteer daarbij altijd een liefdevolle manier van behandelen en laat mijn kennis, ervaring en intuïtie als het ware in elkaar overvloeien naar mijn cliënt.
Voor mij als mens hanteer ik de LSD methode. Luisteren Samenvatten en Doorvragen om bij de kern te komen. Daarbij laat ik de gestructureerde paden voor Coaching en Healing los en werk ik geheel intuïtief met de skills en handvatten die ik heb.
Door mijn interesse in boeddhisme heb ik het jachtige leven achter me gelaten en ben ik in een rustiger vaarwater beland. De vele ZEN momenten, mediteren en mijn persoonlijke bewustzijnsgroei maken dat ik het leven nu multidimensionaal kan ervaren. En natuurlijk ben ik een mens, die net als jij stoeit met de kronkels op mijn pad.
In L’akech
Frank