Mani-pura verzorgd zowel één op één als groep-opleidingen.

Wij gaan dan eerst in kaart brengen waar de behoefte ligt en kijken naar al aanwezige kennis. Dan wordt er een een op maat gemaakt trainingsprogramma en agenda opgesteld. op afgenomen pakketten, opleidingen e.d. vindt geen restitutie plaats.


Energetisch Therapeut of Coach
Hoe ziet deze opleiding er uit?
Er worden veel opleidingen aangeboden voor Energetisch Therapeut. Maar dat zijn veelal hele lange trajecten van enkele jaren waarbij je je vaak zult realiseren: maar dat weet ik allemaal al. Dat is jammer van je tijd en je geld vind ik. Vaak zit je dan ook met veel personen in het klaslokaal en kun je wellicht door de tijdsdruk niet jouw vragen goed stellen én er duidelijk uitgebreid antwoord op krijgen ! Daarnaast is het heel goed mogelijk dat je de focus gaat missen.
Ik geef een precies op maat op jou van toepassing zijnde opleiding.
Groot voordeel : Je spendeert veel minder tijd en geld aan je opleiding.
We beginnen met het in kaart brengen welke healing technieken je al onder de knie hebt. Denk hierbij aan Reiki I, The Reconnection enz. Dan gaan we bespreken welke tools ik jou ga leren en eventueel voor ga inwijden. Je kunt hierbij denken aan de 3 Reiki inwijdingen, Je persoonlijke Reconnection, Soul Body Fusion, Balance & Direction, Souls Reconnection en dergelijke. Alle tools die ik geleerd heb inclusief mijn eigen ontwikkelde tools en healing technieken ga ik je leren. De tijd die ik hiervoor nodig heb bepaald jouw investering.

In aantal dagdelen (die ik in overleg met jou vaststel) heb je, alles inclusief huiswerk en veel oefenen op vrienden en familie het certificaat Energetisch Therapeut of coach na het afleggen van het examen op zak. Frank geeft deze opleiding.

Balance & Direction Theta Healing Practitioner en/of teacher

B & D Theta Healing is een door mijzelf ontwikkelde methode. Je kunt zelf ook deze methode leren en gaan inzetten in je eigen praktijk of om anderen te healen.
Je kunt bij mij je certificaat Balance & Direction Theta Healer Practitioner en/of Teacher behalen. In vijf dagdelen van ongeveer 4 uur leer ik jou de techniek voor practitioner en de laatste sessie sluit je af met een demonstratie van je opgedane kennis en ontvang je het certificaat Balance & Direction Theta Healer Practitioner.

Wil je zelf les gaan geven als Balance & Direction THeta Healer teacher dan volgen nog twee dagdelen met hoe en wat jij je pupillen gaat leren en krijg je extra leermateriaal mee naar huis.
Deze opleiding wordt door Frank gegeven of evt door een al gecertificeerde B & D Teacher

Reiki I, II én III inwijdingen / opleidingen.
 
Soul Body Fusion
 
Op afgenomen pakketten of opleidingen e.d. vindt geen terugbetaling plaats.