spiegel visionboard Workshop . . .

Workshop “Spiegel visionboard”.
Met jouw spiegel visionboard (SVB) ga jij je toekomst hervormen, je passie en dromen uit laten komen.
Wat is het verschil tussen een Moodboard en een Visionboard?
Een Visionboard is wat anders dan een Moodboard.
Een moodboard gebruik je bijvoorbeeld om je huis anders in te richten. Het is een weergave van je stemming (mood) of hoe jij de stemming in je huis wil aanpassen om het bijvoorbeeld warmer of gezelliger te maken.
Een visionboard is een weergave van hoe Jíj wil dat jouw toekomst er uit gaat zien!
Het heeft overeenkomsten met een moodboard maar is wezenlijk anders.

Wat gaan wij/jij doen met je SVB?
Een visionboard is een krachtige tool om grip te krijgen op je toemomst, de regie weer te nemen en niet alleen je
eigen koers weer varen maar ook daadwerkelijk die koers te blijven volgen.
Met gedachtenkracht gaan we je toekomst kneden en vormen.
Veel mensen maken een visionboard op "papier" maar wij gaan in deze workshop deze maken op een spiegel.

Waarom een spiegel?
Als je SVB klaar is ga je (dagelijks) een kort “ritueel” doen. Met dit ritueel programmeer jij je onderbewuste. Het doel hiervan is dat je je onbewuste traint.
Kijk je jezelf hierbij ook nog eens onbewust aan ( in de spiegel ), zal dit een hogere impact hebben.
Na het maken van je SVB gaan we in op EFT.

Wat is EFT?
EFT staat voor Emotional Freedom Technique. Het is een hulpmiddel om negatieve emoties sneller te verwerken zodat we hier minder last van hebben in het dagelijks leven. Met de EFT die je dagelijks één of liever twee keer uitvoert zal je met je gedachtenkracht je onderbewuste trainen en ga je stappen maken om je toekomst te realiseren.

Wat heb je nodig en neem je mee:
1) Een Spiegel van minimaal 50 bij 50 cm (groter mag zeker!). Je mag ook een grote passpiegel meenemen. Hierop kun je veel “plaatjes” en foto’s plakken. (Met of zonder lijst, dat maakt niet uit)
2) Een foto van jeZelf zonder zonnebril en waar je alleen op staat van ongeveer 8 bij 8 cm (niet groter).
3) Een plaatje van geld, veel geld; des te meer geld er opstaat... des te beter !
4) Foto’s van je rolmodellen, de mensen die je bewondert en waarvan jij vindt dat jij wel enige kwaliteiten van zou willen bezitten zoals doorzettingsvermogen, geluk enz.
5) Plaatjes van de zaken die jij wil manifesteren in jouw toekomst! (geld, je droomhuis, auto enz. enz.)
6) Neem je een schaar mee?


Tip: Zoek de foto’s e.d. op op internet en knip ze niet uit een blad. Als je je foto’s opzoekt op internet kun jij precies díe foto zoeken met Google die jouw wens/droom zo dicht mogelijk benadert. Een foto uit een blad is vaak een commercieel plaatje dat wel overeenkomsten zal hebben maar net niet helemaal jouw droom weergeeft.
Print de foto’s niet te groot! Er “moet” ruimte op de spiegel aanwezig blijven om je zelf te kunnen Zien!

Tot snel . . .
Harte groet,
Frank van Veen


Wat is jouw investering: € 85,-


4 handen massage

Massage is een weldaad voor het lichaam en de geest, ja toch?
Massage wordt al eeuwen over de hele wereld toegepast om te ontspannen.
Een één-op-één massage is dé ultieme verwennerij, maar het kan nog veel beter met Ont-spannen 4.0
Bij een één-op- massage bijvoorbeeld in een sauna complex , kun je vaak al wel raden welk patroon de handen gaan volgen over je lichaam.
Heerlijk maar . . .

Bij een massage door vier handen is dat bijna niet mogelijk en kun je niet anders dan je overgeven aan de masseurs, ontspannen én genieten!
Dat maakt een 4-handen synchrone massage een verrassende ervaring die vraagt om loslaten, vertrouwen en overgave.
Deze 4 handen massage werkt helend bij vermoeidheid, stress maar ook als je slecht slaapt, lichamelijk uit balans bent en bij gewrichtspijnen. Maar je kunt deze 4-handen massage ook gewoon boeken om na een drukke of stressvolle dag om even heerlijk te landen én te ontspannen. Je gaat het ervaren alsof je in een warm bad ligt van warmte en liefde! Een variant op deze heerlijke massage is dat jij samen met je partner ja gelijktijdig laat masseren door ons. Hierbij liggen jullie op twee massagetafels en worden gelijktijdig synchroon gemasseerd !
Hoe lekker is dat ! Eventueel met een zacht masker over je ogen (dat hoeft niet hoor!) mag je deze ervaring gerust een ultieme “koninklijke behandeling” noemen. Door het oogmasker worden je zintuigen nog meer gestimuleerd. Ont-spannen 4.0 !

Twee massagetherapeuten voeren synchroon de massage uit met heerlijk ruikende zuivere (warme) Argan – Maroc Rose olie. Wij als man en vrouw creëren dan ook een unieke balans in de verhouding mannelijke en vrouwelijke energie.(vaak worden deze massages gegeven door of twee mannen of twee vrouwen)
In een warme en sfeervolle omgeving met kaarsjes, wierook en zachte ontspannende muziek, laten wij jullie helemaal ont-spannen en je weer helemaal Zen voelen, hierbij maken wij ook gebruik van onder andere klankschalen en Chimes.
Na de massage krijg je van ons een flesje met 200 Ml Argan olie mee naar huis. Heerlijk voor na het zonnen of douchen en goed voor je haar !

Uiteraard spreekt het voor zich dat deze massages 100% netjes uitgevoerd worden! Zo en niet anders!

wat is jouw investering in een 4 handen massage: € 175,-


klankschalen massage

Klankschalen en andere instrumenten resoneren met jouw lichaam.
Geluid is een trilling, En trilling resoneert met je lichaam die voor ongeveer 50-60 % uit water bestaat.
De werking van klankschalen e.d. heeft iets bijzonders, ze zijn van nature harmoniserend. Deze harmoniserende klank werkt in op het lichaam. Door de zachte geluiden ben je instaat om jezelf te ontladen, spanningen los te laten zodat je op een natuurlijke manier weer in evenwicht komt. Bij een klankschalen / Soundhealing gebruik ik meerdere klankschalen, diverse Chime's, een Gong en een Rainstick die de zachte klanken van een regenbui nabootst.

Het breekt blokkades af en creëert evenwicht. Geluid, trilling wordt al duizenden jaren ingezet voor healing en ontspanning, Het bereikt elke cel in je lichaam, dus ook de hersenen waardoor je heel snel van bèta-status (waakzaam zijn) naar Alpha (ontspannen zijn) en zelfs in theta & delta status brengt (de staat van je lichaam bij slapen) .
Het is een weldaad voor je lichaam en geest. Beide ontspannen optimaal en je staat als herboren op van de behandeltafel. Deze Soundhealing gaat perfect samen met een algehele healing of massage.

wat is jouw investering klankschalen massage: € 50,-