Al eeuwen weet men dat masseren verlichting geeft bij lichamelijke klachten, maar een massage kan ook heel welkom zijn om te ont-spannen na een lange drukke dag.
Het is mogelijk om een totale lichaamsmassage te ontvangen of naar behoefte alleen een deelgebied zoals rug, schouders en nekmassage of handen en voeten. Zelfs alleen een hoofdmassage behoort tot de mogelijkheden. Met name voor mensen die te kampen hebben met stressklachten is een massage zeer ontspannend en werkt dit fysiologisch en energetisch diep door in ons emotionele systeem.

Een massage werkt ontspannend en reinigend voor ons fysieke, emotionele en mentale lichaam. Het maakt de spieren los en kan klachten zoals migraine en hoofdpijn verminderen. Uiteraard luister ik als masseur naar jouw klachten en desgewenst besteden we meer tijd op die plekken waar jij klachten hebt of masseren wij die plek juist niet.

Bij een massage zet ik om nog meer te ontspannen graag klankschalen en chimes in. Draag je tijdens de massage een zacht oog-masker zal dit bijdragen aan het ontspannen.


Wat is jouw investering:
ontspanningsmassage: € 80,-
4 handen massage: € 150,-
Klankschalen massage: € 55,-


4 handen massage

Massage is een weldaad voor het lichaam en de geest, ja toch?
Massage wordt al eeuwen over de hele wereld toegepast om te ontspannen.
Een één-op-één massage is dé ultieme verwennerij, maar het kan nog veel beter met Ont-spannen 4.0
Bij een één-op- massage bijvoorbeeld in een sauna complex , kun je vaak al wel raden welk patroon de handen gaan volgen over je lichaam.
Heerlijk maar . . .

Bij een massage door vier handen is dat bijna niet mogelijk en kun je niet anders dan je overgeven aan de masseurs, ontspannen én genieten!
Dat maakt een 4-handen synchrone massage een verrassende ervaring die vraagt om loslaten, vertrouwen en overgave.
Deze 4 handen massage werkt helend bij vermoeidheid, stress maar ook als je slecht slaapt, lichamelijk uit balans bent en bij gewrichtspijnen. Maar je kunt deze 4-handen massage ook gewoon boeken om na een drukke of stressvolle dag om even heerlijk te landen én te ontspannen. Je gaat het ervaren alsof je in een warm bad ligt van warmte en liefde! Een variant op deze heerlijke massage is dat jij samen met je partner ja gelijktijdig laat masseren door ons. Hierbij liggen jullie op twee massagetafels en worden gelijktijdig synchroon gemasseerd !
Hoe lekker is dat ! Eventueel met een zacht masker over je ogen (dat hoeft niet hoor!) mag je deze ervaring gerust een ultieme “koninklijke behandeling” noemen. Door het oogmasker worden je zintuigen nog meer gestimuleerd. Ont-spannen 4.0 !

Twee massagetherapeuten voeren synchroon de massage uit met heerlijk ruikende zuivere (warme) Argan – Maroc Rose olie. Wij als man en vrouw creëren dan ook een unieke balans in de verhouding mannelijke en vrouwelijke energie.(vaak worden deze massages gegeven door of twee mannen of twee vrouwen)
In een warme en sfeervolle omgeving met kaarsjes, wierook en zachte ontspannende muziek, laten wij jullie helemaal ont-spannen en je weer helemaal Zen voelen, hierbij maken wij ook gebruik van onder andere klankschalen en Chimes.
Na de massage krijg je van ons een flesje met 200 Ml Argan olie mee naar huis. Heerlijk voor na het zonnen of douchen en goed voor je haar !

Uiteraard spreekt het voor zich dat deze massages 100% netjes uitgevoerd worden! Zo en niet anders!

wat is jouw investering in een 4 handen massage: € 175,-


klankschalen massage

Klankschalen en andere instrumenten resoneren met jouw lichaam.
Geluid is een trilling, En trilling resoneert met je lichaam die voor ongeveer 50-60 % uit water bestaat.
De werking van klankschalen e.d. heeft iets bijzonders, ze zijn van nature harmoniserend. Deze harmoniserende klank werkt in op het lichaam. Door de zachte geluiden ben je instaat om jezelf te ontladen, spanningen los te laten zodat je op een natuurlijke manier weer in evenwicht komt. Bij een klankschalen / Soundhealing gebruik ik meerdere klankschalen, diverse Chime's, een Gong en een Rainstick die de zachte klanken van een regenbui nabootst.

Het breekt blokkades af en creëert evenwicht. Geluid, trilling wordt al duizenden jaren ingezet voor healing en ontspanning, Het bereikt elke cel in je lichaam, dus ook de hersenen waardoor je heel snel van bèta-status (waakzaam zijn) naar Alpha (ontspannen zijn) en zelfs in theta & delta status brengt (de staat van je lichaam bij slapen) .
Het is een weldaad voor je lichaam en geest. Beide ontspannen optimaal en je staat als herboren op van de behandeltafel. Deze Soundhealing gaat perfect samen met een algehele healing of massage.

wat is jouw investering klankschalen massage: € 50,-