initiaties . . .

Mani-pura verzorgt de volgende initiaties:
(klik op een van de onderstaande linken)

Initiëren, (velen noemen het een inwijding) wil niet meer zeggen dan dat ik je wegwijs maak van een healing methode. Sommige initiaties zoals Reiki, Balance & Direction mag jij dan eventueel zelf aan anderen leren, hen Initiëren.
Bij een persoonlijke Reconnection en Soul Body Fusion mag je dat niet aan anderen leren, dat is voor behouden aan the Reconnection organisatie van Eric Pearl en Jonette Crowley van de Soul Body Fusion organisatie.


Persoonlijke Reconnection

Je persoonlijke Reconnection kun je ontvangen bij mij. Het geven van persoonlijke Reconnection mag echter alleen als je de opleiding hiervoor hebt doorlopen bij de organisatie van Eric Pearl. Ik ben het certificaat hiervoor.
Op deze pagina leg ik het verschil uit tussen een Reconnection healing en je persoonlijke Reconnection ontvangen.

Dr. Eric Pearl had al twaalf jaar een zeer succesvolle chiropraktijk, toen op een dag in 1993 een aantal van zijn patiënten engelen waarnam tijdens hun behandeling. Bovendien vertelden zij daarna over wonderbaarlijke genezingen van zeer uiteenlopende aandoeningen.

Je persoonlijke Reconnection.

In diverse laboratoria wordt wetenschappelijk onderzoek verricht naar de werking van The Reconnection. En pas daarna heeft Eric Pearl The Reconnection wereldkundig gemaakt.
Ieder van ons heeft de mogelijkheid om deze nieuwe helende Reconnection frequenties bij zich te dragen. Het is geen gave voorbehouden aan enkele uitverkorenen. Het is een geschenk van deze tijd voor iedereen. Deze frequenties zijn zowel oud als nieuw. Ze zijn “oud” omdat ze toebehoren aan het Universum. Ze zijn “nieuw” omdat dit de eerste keer is dat ze op deze planeet voorkomen.
Waarin verschilt Reconnective Healing van de Persoonlijke Reconnectie?
Het verschil tussen Reconnective Healing en de Persoonlijke Reconnectie gaat voornamelijk over intentie.

Reconnection healing:
De intentie van Reconnective Healing is voornamelijk healing, die op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en/of spiritueel niveau kan plaatsvinden. Om deze healing te laten plaatsvinden, wordt je in zekere mate verbonden met de frequenties, als onderdeel van het proces.
Persoonlijke Reconnection:
De intentie van de Persoonlijke Reconnectie is om je weer helemaal terug te brengen naar je oerverbinding met het Universum. Door het weer herstellen van deze verbinding, zul je tot een zeker niveau, ook healing ervaren.
Na je persoonlijke Reconnection sta jij weer op het Pad welke je wilde gaan, maak je sneller de beslissingen waar je voor gaat en staat. Je neemt de regie weer in eigen handen, bepaald en vaart je eigen koers weer !
Je gaat je eigen pad weer lopen en laat je niet afleiden of verleiden er van af te gaan, je gaat sneller betere besluiten nemen, beter in je vel laten zitten en daardoor meer energie hebben om je te richten op dat wat je echt wil !

Je investering voor een persoonlijke Reconnection bedraagt € 333,- (wereldwijd vastgesteld)
Een Reconnection healing kost € 80,- hierover lees je meer op de Healing pagina


Reiki initiaties

Direct na het ontvangen van je eerste Reiki initiatie kun je zelf aan de slag met jeZelf en andere een Reiki healing geven. Daarna volgt eventueel Reiki II en met Reiki III (Reiki master) kun jij anderen een Reiki initiatie geven.

Het woord Reiki komt uit het Japans.

"Rei" betekent universeel en "Ki" levenskracht. Alles wat leeft, mensen, dieren en planten, heeft die 'universele levensenergie' nodig om te kunnen leven in evenwicht. De "universele levensenergie" heeft een voedend effect op lichaam en geest.Bij de geboorte is iedereen in staat deze energie op te nemen, maar in de loop der jaren treden er meer of mindere blokkades op.
Je sluit je af voor allerlei ervaringen. De "universele levensenergie" kan door deze blokkades maar deels stromen. Een tekort aan deze levensenergie maakt gevoeliger voor ziekten en vertraagt het herstel.
Tijdens een Reikicursus (of healing) worden de blokkades in de energie huishouding losgemaakt door initiaties of afstemmingen.
Reiki-energie werkt sterk ontgiftend en balanceert je energiehuishouding in je lichaam.
Bij een Reiki initiatie (die ik niet in een groep maar liever 1-op-1 geef) leer jij hoe je Reiki op jezelf en anderen kunt toepassen om zo niet alleen jeZelf maar ook de ontvanger in balans brengt en kunt helen.
Je begint met je Reiki I, daarna kun je kiezen om hiermee door te gaan en volg je de Reiki II.

Met de tweede graad in Reiki geef je in kortere tijd meer energie door en kun je iemand een healing geven op mentaal gebied.

Daarna kun je evt Reiki III gaan leren. Hierbij ligt de energie doorgave weer hogen dan die van Reiki II.

Doordat ik Reconnection practitioner Level III ben, houdt dit in dat bij een Reiki inwijding door mij; de trillingsgraad (en dus de hoeveelheid energie die je doorgeeft) hoger is dan bij een traditionele Reiki inwijding. Hierdoor geef je in kortere tijd méér levens-energie.

Je investering voor een Reiki initiatie zijn als volgt:
Reiki I : € 175,-
Reiki II : € 225,- en
Reiki III : € 300,-
Een Reiki healing kost € 80,- hierover lees je meer op de Healing pagina


Soul Body Fusion

Deze initiatie mag jijZelf niet aan anderen leren. Dit is voorbehouden aan de organisatie van Jonette Crowley. Nadat je bij haar organisatie de opleiding hebt gevolgd mag je anderen een SBF initiatie geven.

Je geboorterecht !
Soul Body Fusion™ afgekort SBF betekent letterlijk vertaald: Het herenigen/versmelten van je ziel met je lichaam.
Ieder mens heeft een ziel en is hiermee verbonden, de één wat meer dan de ander.
Afhankelijk van je jeugd, opgroeien en zelfstandig zijn/worden, ben je in mindere mate verbonden met je ziel.
Redenen voor het wel of niet verbonden zijn kunnen bv zijn trauma's, een oude verslaving, schokkende emotionele gebeurtenissen, een heftig ongeluk of het verlies van een geliefde enz. zijn.
Hierdoor resoneert je ziel niet meer in dezelfde frequentie als je lichaam !
Bij een SBF sessie worden ziel en lichaam weer in dezelfde frequentie en afstemming gebracht en herenigd.
Met als heel duidelijk gevolg: Harmonie, Rust en....

Na het ontvangen van een SBF-sessie mag je weer je (Levens) pad bewandelen dat je hoorde te gaan maar door allerlei redenen vanaf gegaan bent ( of vanaf gehaald bent): je levensdoel terug vinden. Je komt weer in je eigen stroming en energie te staan.
Het is immers je geboorterecht om gelukkig te zijn en bijv. ook rustiger te kunnen leven in deze drukke maatschappij.
Tijdens een SBF-sessie kun je niets, maar vaker heel veel ervaren en deze ervaringen deel je tijdens de sessie met de SBF-practitioner/behandelaar. Zo kunnen bv je armen of benen zwaarder gaan voelen of juist lichter, trillende spieren en zenuwen omdat je ziel weer in je lichaam terugkeert en daar allerlei "reparaties" op gang zet, en je meer ruimte in jezelf gaat voelen. Hogere frequenties en energieën gaan weer (stromen.

Een SBF-sessie bestaat uit drie sessies van elk twee delen van ongeveer 10 minuten) waarbij de practitioner de intentie uitspreekt om de ziel met het lichaam te versmelten. Hierbij observeert hij/zij jou en vraagt om je belevingen (of je uit deze spontaan)
Na 1 week ontvang je opnieuw een sessie die klaar zal staan in de kosmos na kort telefonisch contact
of heel modern een Whats-appje :). Dit is dus een sessie op afstand. Twee weken daarna vind de laatste SBF-sessie plaats via de kosmos.

Je investering voor een Soul Body Fusion initiatie bedraagt: €80,-