Healing betekent letterlijk ‘heel worden’ of ‘genezing’.
Healing zorgt vooral voorbalans in jeZelf en dat in de meeste brede zin van het woord.
Het vinden van jouw evenwicht en balans in de vier energie lichamen van mens en dier. (fysiek, energetisch, mentaal en spiritueel)
Ons fysieke lichaam wordt namelijk gedragen door een energieveld. Maar bestaat dus uit vier "velden"/ "lichamen" en energie frequenties met allerlei informatie in deze vier lagen.

Er kunnen verstoringen en blokkades optreden (door trauma's, ongelukken, het verlies van een dierbare, ervaringen, vastgeroeste patronen en denkbeelden, opgehoopte stress. Zo kun jij aan deze lijst vast nog wel een paar toevoegen.
Als de levens energie niet vrijelijk kan stromen, zit je minder goed in je vel en kun je uiteindelijk zelfs ziek worden en b.v. heel slecht slapen.

Deze disbalans in energie kan opgelost worden door onszelf open te stellen voor universele healing. Een healer is als het ware een ‘doorgeefluik’. Positieve, helende kosmische energie wordt van de healer overgedragen op de ontvanger/cliënt.


Balance & Direction

Balance & Direction is een door mijzelf ontwikkelde methode.
Het idee voor Balance & Direction Theta Healing ( B & D ) is ontstaan nadat ik regelmatig in mijn praktijk de vraag kreeg: Hoe breng ik weer balans in, en geef ik weer richting aan mijn leven. Beter in mijn vel zitten en weer genieten van ook de kleine dingen van het leven. Alle healing technieken en inzichten ( oa tijdens meditaties in mijn Tetraëder ontvangen) heb ik daarna gecombineerd en uitgewerkt in Balance& Direction Theta Healing.

Tijdens de sessie zul je heel snel van je Alpha status (wakker zijn) "doorschieten" in Theta status. Theta is volledig en heel diep ontspannen zijn. Gedurende twee jaar heb ik alle onderdelen van B & D grondig uitgetest tijdens healing sessies. En de feedback en resultaten zijn echt verbijsterend.
Wat maakt B & D anders dan alle andere healing methodes die er beschikbaar zijn....
B&D onderscheidt zich omdat het (1) de verbindingen herstelt in je lichaam met de aarde (Gaia) en de Kosmos..
Hierdoor maak je sneller de juiste besluiten omdat alle informatie die je nodig hebt weer beschikbaar is voor je.
(2) B & D pakt op quantum niveau celgeheugen en (3) DNA aan, iets wat veel andere technieken niet doen, waardoor symptomen na verloop van tijd weer terug komen.
(4) B & D ruimt en heft blokkades op, waardoor (levens) energie weer vrijelijk door je Chakra's én door je meridianen gaat stromen.
Kortom B & D doet meer dan veel andere healing technieken bij elkaar.

Resultaat: Meer in verbinding zijn met jeZelf, de aarde en de kosmos.
Je gaat je daardoor fitter voelen, beter slapen, minder angst of boosheid. Meer controle hebben over jouw pad, jouw koers.

B & D is een healing, die hiervoor in twee delen opgedeeld:
Balance:
In dit deel werk ik samen met jou aan het functioneren en de werking van je Chakra's én meridianen. Hierbij gebruik ik een combinatie van alle healing technieken die ik heb mogen leren en edelstenen. Één edelsteen die ik voor jou uitzoek gebruik ik tijdens alles sessies en zal die energie in zich opnemen. Deze edelsteen kun je daarna gebruiken als anker naar je nieuwe Zijn.
Direction:
In het deel Direction verbind ik je weer met het universum en alle informatie ( en de antwoorden ) die daar te vinden is/zijn en waar je wellicht naar opzoek bent én met de energie van moeder Aarde ( Gaia ). Zie het maar als je draadloos verbinden met het universum én de aarde. Hierdoor komt je lichaam en Zijn weer in balans en zul je niet alleen steviger in je schoenen staan, maar ook weerbaarder zijn en je veel beter in je vel voelen zitten.

Het is niet zo dat ik eerst de Balance aanpak en daarna de Direction, de healing in zijn geheel is de Balance & Direction healing.

Balance & Direction Practitioner:
Je kunt ook zelf leren hoe je in jouw eigen praktijk Balance & Direction Theta Healing kunt gaan inzetten. Je kunt bij Mani-pura je certificaat Balance & Direction Practitioner behalen. In vier dagdelen van ongeveer 3 uur leer ik jou de techniek en de laatste sessie sluit je af met een demonstratie van je opgedane kennis en ontvang je het certificaat Balance & Direction Theta Healer Practitioner.

Jouw investering in een Balance & Direction healing is € 135,-

Meer informatie over de opleiding voor B & D practitioner of teacher vind je op de opleiding pagina.


Reiki healing

Bij een Reiki healing gaat de "universele levensenergie" stromen. Een tekort aan deze levensenergie maakt gevoeliger voor ziekten en vertraagt het herstel

Reiki-energie werkt sterk ontgiftend en balanceert je energiehuishouding in je lichaam.

Jouw investering in een Reiki Healing evt met edelstenen en klankschalen bedraagt € 75,-

Meer informatie over de Reiki initiaties te ontvangen en het leren vind je hier.


The Reconnection

Een Reconnection healing of een persoonlijke Reconnection mag je geven als je daarvoor de opleidingen hebt gevolgd bij de organisatie van Eric Pearl.

De intentie van Reconnective Healing is voornamelijk healing, die op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en/of spiritueel niveau kan plaatsvinden. Om deze healing te laten plaatsvinden, wordt je in zekere mate verbonden met de frequenties, als onderdeel van het proces.
Het brengt je weer helemaal terug naar je oerverbinding met het Universum. Door het weer herstellen van deze verbinding, zul je tot een zeker niveau, ook healing ervaren.

Na je Reconnection healing zit je beter in je vel en laat je je minder snel aflieiden door "futiliteiten" die je van je gekozen pad afleiden. Je voelt je fitter en eventuele lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen.

Je investering voor een Reconnection healing bedraagt: € 75,-
meer informatie over je persoonlijke Reconnection vind je op deze pagina


Klankschalen - Soundhealing

Klankschalen / Soundhealing

Klankschalen en andere instrumenten resoneren met jouw lichaam.Geluid is een trilling, En trilling resoneert met je lichaam die voor ongeveer 50-60 % uit water bestaat.
De werking van klankschalen e.d. heeft iets bijzonders, ze zijn van nature harmoniserend.
Deze harmoniserende klank werkt in op het lichaam. Door de zachte geluiden ben je instaat om jezelf te ontladen, spanningen los te laten zodat je op een natuurlijke manier weer in evenwicht komt. Bij een klankschalen / Soundhealing gebruik ik meerdere klankschalen, diverse Chime's, een Gong en een Rainstick die de zachte klanken van een regenbui nabootst.


Het breekt blokkades af en creëert evenwicht.
Geluid, trilling wordt al duizenden jaren ingezet voor healing en ontspanning, Het bereikt elke cel in je lichaam, dus ook de hersenen waardoor je heel snel van bèta-status (waakzaam zijn) naar Alpha (ontspannen zijn) en zelfs in theta & delta status brengt (de staat van je lichaam bij slapen) .
Het is een weldaad voor je lichaam en geest. Beide ontspannen optimaal en je staat als herboren op van de behandeltafel.
Deze Soundhealing gaat perfect samen met een algehele healing of massage.

Jouw investering in een klankschalen / Soundhealing bedraagt:
Zonder massage € 50,-
met massage € 75,-


4 Handen healing

4-handen Healing (met evt massage); Ont-spannen 4.0
Een healing ontvangen is een weldaad voor het lichaam en de geest, ja toch?Voor een massage gaat dit zeker ook op! En een eventuele combinatie van die twee . . .
Healing en Massage worden al eeuwen over de hele wereld toegepast om onder andere te ontspannen. Een healing is een diepe intentie van verbinding door adem en energie van lichaam, geest. Met de technische massage erbij verdiep je die verbinding.
Niet alleen heerlijk als je klachten hebt is het een weldaad maar ook gewoon om even een uur lekker te ont-spannen, ont-zorgen en op te laden !


Ont-spannen 4.0
Bij een healing door vier handen is het onmogelijk, zelf onbestaanbaar om niet te ont-spannen, te ont-stressen en kun je je alleen maar er aan overgeven en genieten!
Eventueel met een zacht oogmasker mag je deze ervaring gerust een ultieme “koninklijke behandeling” noemen. Door het oogmasker worden niet alleen je zintuigen nog meer gestimuleerd, maar ontspan je ook dieper. Je gaat al snel van Alpha (waakzaam) naar Theta (super ontspannen) staat van zijn. Ont-spannen 4.0 !
Twee gecertificeerde Healers (beide Reiki master en Reconnection healers) verwennen je ultiem, voeren stress af, verlichten eventuele klachten en laden je op!

Bij een combinatie met massage gebruiken we heerlijk ruikende zuivere (warme) Argan – Maroc Rose of Eucalyptus – Mint olie.
Deze 4 handen sessie werkt helend bij vermoeidheid, stress maar ook als je slecht slaapt, lichamelijk uit balans bent en bij (gewrichts)pijnen en andere lichamelijke klachten.

Maar je kunt deze 4-handen sessie ook gewoon boeken om na een drukke of stressvolle dag heerlijk te landen én te ontspannen.
Je gaat het ervaren alsof je in een warm bad ligt van warmte, aandacht en liefde!
Als man en vrouw creëren we een unieke balans in de verhouding mannelijke en vrouwelijke energie wat nog een bijdraagt aan het proces.

Jouw investering in een 4 handen healing bedraagt:
Zonder massage € 150,-
met massage € 175,-


Soul Reconnection

De stem van je Ziel weer horen
Wanneer zou Soul Reconnection voor jou interessant zijn?
Stel jeZelf hiervoor de volgende vragen:
1) Ben jij (volledig) in contact met je gevoel?
2) Twijfel jij er wel eens aan dat je de goede beslissingen neemt?
Is je antwoord op één of op beide vragen: nee?
Dan is Soul Reconnection ( SR ) wat ik jou kan aanraden !
Met SR hoor je de stem van je Ziel weer en neem je besluiten meer en meer met je hart ipv met je hoofd.

Wat houdt SR in?
De healing brengt de balans terug in de vier energie lichamen van je Energetisch systeem. En geeft de “Soul” de Spirit weer terug aan je Zijn.
Het Energetische Systeem: Iedereen ziet en voelt je Fysieke lichaam, maar je “beschikt” over vier lichamen die samen het energetisch systeem vormen.
Fysiek
Emotioneel
Mentaal
Spiritueel

Ideaal zou zijn dat alle vier je lichamen in balans zijn, en elk 25 % uitmaken van jouw Zijn.
Helaas is dit veelal niet het geval. Een trauma, verdriet, pijn burn-out e.d. zijn oorzaken waardoor er disbalans ontstaat in je energetisch systeem.
Een korte beschrijving van de vier lichamen:
Fysiek lichaam: Fysiek is wat ik al zei dat wat een ander ziet en voelt. Je lichaam, (maar ook je botten, organen enz.)Emotioneel lichaam: Je Emotioneel lichaam (be)stuurt de energie in je fysieke lichaam die alles doet stromen. Je ziet het niet maar je voelt en ervaart het wel. Ademhaling is denk ik het meest herkenbaar voor iedereen.
Mentaal lichaam: Het “denk” deel van je vier lichamen, Ego maakt daar deel van uit net als bewustzijn, ontwaakt zijn enz.
Spiritueel lichaam: Je spirituele lichaam is je hogere Zelf. Het is iets dat jouw “ik” overstijgt. Dat is de ware kern van je wezen. Kernbegrippen zijn dankbaarheid, nederigheid en vrijgevigheid. Hoe meer je hier mee oefent, hoe vaker je keuzes zult maken uit liefde (niet-veroordelend, verbindend) in plaats vanuit ego.

Tijdens een healing waarin ik op alle vier de lichamen werk en op de Chakra's breng ik weer belans in het energetisch lichaam.

Jouw investering in een Soul Reconnection healing bedraagt: € 95,-